Autorităţile din Costa Rica speră să poată începe să aplice tratamentul pe scară mai largă în spitale dacă rezultatele studiului din fază 2 sunt încurajatoare. Există 471 pacienţi cu noul coronavirus spitalizaţi în Costa Rica.

„Suntem mândri să ştim că acest produs va salva vieţi până când vaccinul va ajunge la populaţie”, a spus Alberto Alape, coordonator de proiect la ICP.

Eforturi similare sunt în desfăşurare şi în Argentina şi Brazilia, în timp ce oamenii de ştiinţă din Belgia folosesc lamele.

Cercetătorii din Costa Rica spun că metoda lor pentru tratamentul SARS-Cov-2 se bazează pe experienţa utilizării anticorpilor de la cai pentru a dezvolta seruri anti-venin.

Au importat proteina virală din China şi Regatul Unit şi au injectat-o ​​în şase din cei 110 cai pe care IPC îi foloseşte pentru testare.

Săptămâni mai târziu, când animalele au dezvoltat anticorpi, au extras sânge şi au folosit anticorpii din plasmă ca materie primă pentru serul injectabil.

Dacă funcţionează, cercetătorii spun că vor să împartă tratamentul ieftin cu alte naţiuni din America Centrală, care sunt în mare parte mai sărace decât Costa Rica.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0499012137.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0499012137-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Autorităţile din Costa Rica speră să poată începe să aplice tratamentul pe scară mai largă în spitale dacă rezultatele studiului din fază 2 sunt încurajatoare. Există 471 pacienţi cu noul coronavirus spitalizaţi în Costa Rica. ...