Angajatorii din România urmează trendurile internaţionale şi nu îşi cheamă angajaţii la birouri nici în următoarele luni.

 

Tudor Postolache, unul dintre fondatorii Amber, firmă care produce jocuri video, ia în calcul chiar varianta să nu îşi mai oblige angajaţii să lucreze de la birou vreodată. Ei lucrează remote deja de pe 11 martie.

 

Marian Popa, şeful companiei IT Deutsche Bank Global Technology, spune că revenirea la birou a salariaţilor săi este plină de incertitudini. Iniţial a crezut că pe 15 iunie clădirea va fi din nou plină. S-a amânat pentru 30 septembrie, dar acum nici această dată nu e sigură. E posibil să se mai amâne încă trei luni. 

 

Adrian Dinu, proprietarul firmei IT Creasoft zice că în compania lui s-a creat un mix de muncă remote şi de la birou. De la alte companii cu care colaborează, înţelege că nici alţii nu îmbrăţişează întoarcerea la birou în formulă completă prea curând. Ba chiar unii parteneri de-ai lui se gândesc să introducă rezervarea biroului, astfel încât să nu aibă posibilitatea să vină la birou prea mulţi angajaţi simultan. 

 

Tudor Postolache, Director de Operaţiuni, Amber: „Până când un vaccin nu va fi disponibil sau se va întâmpla ceva astfel încât oamenii să fie în siguranţă atât aici, cât şi pe drumul către birou, nu avem absolut niciun fel de intenţie să revenim.” 

 

Marian Popa, Director General, DB Global Technology: „Întoarcerea la birou nu se face la o anumită dată pentru că am fixat această dată, ci se face în condiţiile sau mai bine zis, se face în situaţia în care sunt create toate condiţiile necesare ca să putem să avem o activitate normală la birou.” 

 

Adrian Dinu, Proprietar Creasoft: „Cel puţin anul ăsta, dar cred că nici în viitor nu o să mai fie toată lumea simultan la birou.” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/corporatisti.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/corporatisti-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Angajatorii din România urmează trendurile internaţionale şi nu îşi cheamă angajaţii la birouri nici în următoarele luni.   Tudor Postolache, unul dintre fondatorii Amber, firmă care produce jocuri video, ia...