Tu îţi duci maşina la service, le găseşti peste tot. Dar unde se repară avioanele cu care tu pleci în concediu? La Aerostar, este unul dintre răspunsuri. Aerostar este una dintre companiile româneşti care are contracte cu clienţi străini şi care se ocupă cu lucrări de mentenanţă grele pentru avioane comerciale.

Cel mai mare hangar pentru reparaţia unor avioane a fost inagurat la Iaşi, fiind prima dată când compania băcăuană lucrează şi în altă parte decât acasă. În centrul de mentenanţă de la Iaşi pot încăpea 3 avioane de tip AIRBUS 320 sau Boeing 737 şi vor lucra, la maximă capacitate, 150 de persoane. Pentru Aerostar va însemna o creştere a producţiei cu 50 de procente. Primul avion a fost deja tras în hangar şi e al unei companii low cost din Turcia.

Grigore Filip, directorul general al Aerostar: În acest centru o să se facă lucrări de heavy check, adică lucrări de mentenanţă grele, lucrări ample, nu lucrări simple de control, ci lucrări ample de reparaţii. Nu pentru România, clienţii noştri nu sunt nici acum din România, sunt din afară, din toată Europa şi nu mai din Europa.

Eray Kurum, reprezentant al Pegasus Airlines: În acest moment, operăm 85 de avioane în flotă. De zece ani colaborăm cu Aerostar pentru lucrări de mentenanţă grele, iar acum suntem bucuroşi să fim primii clienţi aici.

Grigore Filip, directorul general al Aerostar: Ne-am propus atunci un buget de 10 miloane de euro pentru investiţii, deocamdată suntem în buget, nu l-am depăşit şi probabil că atingem acest cost al investiţiilor cu tot cu echipare, cu tot ce mai avem noi de dotat în interior.

Paul Armeanu, director de producţie al SSAB: La primul proiect de la Bacău am avut o deschidere liberă de 65 de metri. În proiectul de la Iaşi avem o deschidere de 83 de metri, ţin să vă spun că este cel mai mare din ţară. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0179481355.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0179481355-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tu îţi duci maşina la service, le găseşti peste tot. Dar unde se repară avioanele cu care tu pleci în concediu? La Aerostar, este unul dintre răspunsuri. Aerostar este una dintre companiile ...