Războiul politic dintre PNL şi PSD pare că e prioritatea politicienilor, şi nu gestionarea crizei. Gâlceava politică te afectează direct. Se jonglează cu mărirea alocaţiei şi a pensiei.

Deşi a intrat în vigoare creşterea punctului de pensie cu 14%, PSD încearcă să modifice rectificarea în forma pe care o vor ei, cu 40%. 

Nu ai un sentiment de Déjà vu? Da, cam aşa s-a întâmplat şi cu alocaţiile. Nu ştii ce să mai crezi…primeşti 20% în plus pentru copilul tău? Sau se dublează? 

Un nou subiect de discuţie îşi face loc, metroul din Drumul Taberei. Ministerul Transporturilor spune că e nevoie ca STB să oprească circulaţia pe linia de tramvai 41, pentru a termina lucrările la metrou. PMB pasează vina la Minister: magistrala poate fi pusă în funcţiune şi fără a opri circulaţia.

Din toate aceste certuri, tot tu eşti cel mai dezavantajat, deşi autorităţile ar trebui să lucreze în folosul tău. Ce se întâmplă cu alocaţia copilului tău, cu pensia părinţilor? Deja te gândeşti c-ai putea sta în trafic mai mult decât o faci deja, nu?

Uite cum rezumă consultantul politic Adrian Zăbavă: lupta electorală e mai importantă decât nevoile tale.

„Campania electorală joacă un rol. E adevărat că atât creşterea pensiilor, creşterea alocaţiilor, linia de metrou din Drumul Taberei, toate sunt subiecte de mult începute, de mult dezbătute, însă, spre nenorocul populaţiei, ele ajung la un punct culminant în timpul campaniei electorale”, a afirmat analistul politic Adrian Zăbavă. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7588230-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7588230-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Războiul politic dintre PNL şi PSD pare că e prioritatea politicienilor, şi nu gestionarea crizei. Gâlceava politică te afectează direct. Se jonglează cu mărirea alocaţiei şi a pensiei. Deşi a intrat în vigoare creşterea...