Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bacău, în cele opt unităţi administrativ-teritoriale incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori. Astfel, Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău a decis că restaurantele şi cafenelele vor rămâne închise.

„Se restricţionează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, pe teritoriul a 8 unităţi administrativ-teritoriale (UAT): Municipiul Bacău; Municipiul Moineşti; Oraşul Comăneşti; Oraşul Târgu Ocna; Comuna Târgu Trotuş; Comuna Măgura; Comuna Mănăstirea Caşin; Comuna Tamaşi”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în aceste localităţi, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi.

De asemenea, pe teritoriul acestor localităţi se restricţionează activitatea operatorilor economici din domeniul jocurilor de noroc.

Potrivit Prefecturii, restricţiile se vor ridica prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă când incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile va fi mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7570415-ap-mediafax-foto-christophe-ena.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7570415-ap-mediafax-foto-christophe-ena-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bacău, în cele opt unităţi administrativ-teritoriale incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori. Astfel, Comitetului Judeţean pentru Situaţii de...