Dacă aveai impresia că Angelina Jolie este greu de uitat, iată că Brad Pitt a reuşit să depăşească această etapă şi noua lui iubită este poate la fel de specială.

 

Nicole Poturalski este un fotomodel de succes, în vârstă de 27 de ani, de naţionalitate germană şi cu origini în Polonia. A apărut de mai multe ori pe coperta revistelor Elle şi Harper’s Bazaar.

 

Nico Mary, aşa cum este cunoscută în lumea modei, a ajuns să lucreze ca fotomodel după ce a fost descoperită, la vârsta de 13 ani, în timp ce se distra cu familia la Disneyland Paris.

 

Acum lucrează pentru mai multe agenţii importante şi relaţia cu Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, nu poate să-i aducă decât mai multe priviri şi atenţie pe pasarele.

Nicole seamănă la corp cu celebrul model Irina Shayk, datorită buzelor cărnoase, părului şaten şi ochilor săi care au o culoare între albastru şi verde.

 

Se ştie despre ea că este o femeie educată, care vorbeşte 5 limbi, este mama unui băieţel de 7 ani şi continuă să fie căsătorită.

 

Publicaţia britanică Daily Mail scrie că cei doi s-au cunoscut în august 2019, iar un apropiat al familiei susţine că Nicole şi soţul ei, Roland Mary, în vârstă de 58 de ani, ar avea o relaţie deschisă.

Aceeaşi sursă spune că bărbatul iubitei lui Brad Pitt a fost căsătorit de câteva ori, are 5 copii şi nu ar fi gelos pe starul american.

 

Deşi a fost asociat cu diverse femei, după despărţirea de Angelina Jolie, de acum 4 ani, Brad Pitt nu a avut nicio relaţie atât de evidentă.

 

Nicole şi Brad au fost văzut miercuri pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde cei doi s-au întâlnit înainte să plece de pe un aerodrom, cu un avion privat, către o vilă din sudul ţării.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/brad.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/brad-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dacă aveai impresia că Angelina Jolie este greu de uitat, iată că Brad Pitt a reuşit să depăşească această etapă şi noua lui iubită este poate la fel de specială.   ...