Dacă te pregăteai să fii promovat la locul de muncă şi să primeşti o mărire de salariu, specialiştii din piaţa muncii nu îţi dau o veste prea bună. Aceştia spun că nu preconizează creşteri spectaculoase câbd vine vorba de bani în viitorul apropiat, întrucât evoluţia salariilor în lunile de criză este una incertă.

 ”În momentul de faţă au îngheţat bonusurile în anumite industrii. Sunt companii care au avut scăderi de salarii, dar şi companii care au acordat creşterile anuale în primăvara acestui an. Din punctul de vedere al angajaţilor contează foarte mult deschiderea, comunicarea, securitatea, de fapt, pnetru că acesta este esenţialul în aceste momente,” afirmă Oana Datki, specialist resurse umane.

Însă experţii din piaţa muncii spun că e mai important să ai un job în această perioadă şi să nu ţi se taie din suma primită lunar pentru munca ta decât să primeşti o majorare de salariu. Este şi cazul lui Dan, un agent comercial care vrea să îşi păstreze locul de muncă, chiar dacă nu va primi mai mulţi bani din toamnă.

”Avem un colectiv super unit, oameni în proporţie de 90% tineri. (…) Siguranţă, flexibilitate, sarcinile bine trasate, sunt destul de bun pe domeniul meu. Dacă nu ar fi fost pandemia din acest an măririle salariale bănuiesc că ar fi putut fi făcute şi mult mai devreme de toamnă,” spune Dan Predea, agent comercial.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/portmoneu-cu-bani.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/portmoneu-cu-bani-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dacă te pregăteai să fii promovat la locul de muncă şi să primeşti o mărire de salariu, specialiştii din piaţa muncii nu îţi dau o veste prea bună. Aceştia spun că nu preconizează creşteri spectaculoase câbd...