Imaginea articolului Lecţie de supravieţuire de la o căţeluşă. Arya s-a pierdut şi a mers 250 de km, de la Teiuş la Ploieşti, pentru a-şi regăsi stăpânul

Lecţie de supravieţuire de la o căţelusă FOTO Mihai Popescu Facebook

Scopul unui câine în viaţă este să-şi iubească şi să-şi urmeze stăpânul sau stăpâna. Arya, o femelă în vârstă de un an, nu s-a dezis de misiunea ei şi a mers nu mai puţin de 250 de km pentru a-şi regăsi omul. Nici canicula şi nici lipsa hranei şi a mâncării nu au învins-o. 

 

Povestea căţeluşei a fost publicată pe Facebook de Mihai Popescu.

 

„Din păcate, Arya a sărit din remorca în care se afla dupa ce şi-a deschis cuşca cu intenţia de a merge la stăpân la maşină, însă acesta plecase de pe loc fără saă observe şi a mers până în alt oraş. Nu se ştie exact unde a sărit, însă se pare că ea a fost văzută în Teiuş (el mergând Cluj-Sibiu). Cu o săptămână înainte de pierderea ei a fost împuşcată o alta femela pierdută din aceeaşi rasă, aşa că am stat toţi cu sufletul la gură, sperând să nu aiba aceeaşi soartă”, povesteşte tânărul pe Facebook. 

 

Căţeluşa a avut şi puţin noroc şi a ajuns la stăpân. Salvatorii săi  refuzat recompensa de 1.000 de euro promisă de către stăpânul ei. 

 

„Acum ea este bine şi este la casa ei. Tot drumul spre casă a dormit cu nasul langă stăpân iar la desparţirea de băieţii care au ajutat-o, i-a pupat şi le-a mulţumit. Recompensa de 1.000 de euro a fost refuzată categoric de către cei ce au gasit-o şi nu au acceptat decât plata drumului de la Piteşti la Sibiu, unde s-au întâlnit cu Alex şi câteva beri în cinstea ei. (A ştiut să-i aleagă). Avem oameni faini în ţară! Pe mine m-au convins că pot crede în continuare în cei din jur. Video-ul este făcut atunci cand au dat de ea”, a mai scris Popescu. 

 

 

                           

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
...