Potrivit Prefecturii Olt, decizia de suspendare a activităţii Serviciului de Permise a fost luată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei COVID-19.

„Se dezinfectează imediat spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum şi a spaţiilor comune – holuri, scări. Activitatea Serviciului va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului COVID-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de DSP Olt”, arată Prefectura.

La nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt au fost luate mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, încă de la instituirea stării de urgenţă.

Astfel, toţi angajaţii poartă mască de protecţie, sunt testaţi privind temperatura corporală, iar persoanele care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, accesul acestora fiind permis doar cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie.

De asemenea, are loc dezinfecţia periodică a incintei, iar la ghişee au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/permis-auto-bogdan-stamatin.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/permis-auto-bogdan-stamatin-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit Prefecturii Olt, decizia de suspendare a activităţii Serviciului de Permise a fost luată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei COVID-19. „Se dezinfectează imediat spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea persoana suspectă a...