Cristina Tunegaru este profesoară de limba şi literatura română la o şcoală din Capitală. Este dezamăgită pentru că ghidul privind începerea şcolii, propus de Ministerul Sănătăţii, se află în dezbatere publică până pe 10 septembrie, iar şcoala va începe pe 14 septembrie. Consideră că nu va fi timp pentru pregătiri, mai ales în cazul în care autorităţile vor schimba regulamentul. Nici părinţii nu pricep mare lucru. Potrivit unui sondaj IRES, 46% dintre aceştia nu au înţeles de la autorităţi cum va începe noul an şcolar.

„Vor avea patru zile să se pregătească pentru scenariul care va fi desemnat fiecărei şcoli. Asta înseamnă extraordinar de puţin. Asta înseamnă că în cazul în care o şcoală va funcţiona în regim online, profesorii trebuie să pregătească un orar, să pregătească activităţi în online şi nu e timpul necesar pentru astfel de pregătiri”, spune Cristina Tunegaru, profesoară de limba şi literatura română în Bucureşti.

„Sincer nu sunt deloc încântată de faptul că nu voi afla până atunci ce trebuie să fac. Dar ne-am obişnuit că aşa e de când am început şcoala. Oricum e o brambureală totală din ce văd eu”, consideră un părinte.

Un altul spune: „Nu am văzut nimic, nici pe internet sau la televizor, să fi făcut ceva pentru copii din mai, iunie şi până acum.”

O mamă acuză lipsa de organizare. „Este aberant, cum este aberant tot ce s-a întâmplat în ultimele luni.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/copii-scoala.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/copii-scoala-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cristina Tunegaru este profesoară de limba şi literatura română la o şcoală din Capitală. Este dezamăgită pentru că ghidul privind începerea şcolii, propus de Ministerul Sănătăţii, se află în dezbatere publică până pe 10 septembrie, iar...