„Nu este o vară ca oricare altă vară” i-a răspuns, la conferinţa de presă de miercurea trecută, unui jurnalist care l-a întrebat: „Domnule Preşedinte, în condiţiile în care medicii spun că foarte multe focare de coronavirus au apărut din cauza turiştilor care s-au infectat pe litoral şi apoi au revenit acasă, dumneavoastră aţi merge pe litoralul românesc, în condiţiile unui turist obişnuit?”.

Pentru că ne-a lăsat destul timp să ghicim tema conferinţei de presă de miercurea asta, m-am gândit că n-ar putea fi decât despre: 1) pacostea Peszede sau 2) noile succese ale Guvernului Său în lupta cu covidul.

M-am înşelat, ca de obicei. Klaus Magnus a vorbit despre alegeri, care reprezintă „fundamentul democraţiei”. Pe de altă parte, a recunoscut că „nici un obiectiv electoral nu este mai important decât sănătatea”. Vom afla pe la jumătatea lui octombrie, într-o zi la ora 13, cum am ieşit din această dilemă.

La întrebările mult prea aplicate ale jurnaliştilor, pe lângă răspunsuri vagi, a formulat unul istoric: „Aşa s-au gândit guvernanţii”.

Cât despre PNL care racolează peszedişti, Preşedintele României a remarcat, pe bună dreptate, că „patentul” traseismului aparţine peszediştilor. E evident că peneliştii au pus mâna pe patent din greşeală, crezând că e cleştişorul pentru homari.

„Concediu n-am avut”, ne-a încredinţat Klaus Magnus. (Poate weekenduri prelungite, poate, din neatenţie, nişte vacanţe).

De fapt, ideea-forţă transmisă de Preşedinte în conferinţa de presă de astăzi e una menită să ne întărească în faţa marilor încercări ce vor veni: deschiderea şcolilor şi (în şcoli) alegerile: „Lucrurile sunt cât de cât sub control”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/big-original-conferinta-de-presa-26-08-2020-7.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/big-original-conferinta-de-presa-26-08-2020-7-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Nu este o vară ca oricare altă vară' i-a răspuns, la conferinţa de presă de miercurea trecută, unui jurnalist care l-a întrebat: „Domnule Preşedinte, în condiţiile în care medicii spun că foarte multe focare de coronavirus...