„Dacă aveţi ochelari de protecţie sau un scut pentru ochi, ar trebui să-l utilizaţi”, a spus Fauci, principalul expert în boli infecţioase din SUA.

Întrebat dacă protecţia ochilor va deveni o recomandare formală la un moment dat, el a spus: „S-ar putea, dacă doriţi într-adevăr o protecţie perfectă a suprafeţelor mucoasei”.

Fauci, membru al grupului de lucru pentru pandemie de la Casa Albă şi director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, a explicat motivul pentru această măsură.

„Aveţi mucoasă în nas, mucoasă în gură, dar aveţi şi mucoasă în ochi”, a spus el. „Teoretic, ar trebui să protejaţi toate suprafeţele mucoasei. Aşadar, dacă aveţi ochelari sau vizieră, ar trebui utilizate”.

El a adăugat că în timp ce ochelarii şi scuturile pentru ochi sau faţă „nu sunt recomandate în general” în acest moment, „dacă doriţi cu adevărat să fiţi complet protejaţi, probabil că ar trebui să le utilizaţi dacă puteţi.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Dacă aveţi ochelari de protecţie sau un scut pentru ochi, ar trebui să-l utilizaţi”, a spus Fauci, principalul expert în boli infecţioase din SUA. Întrebat dacă protecţia ochilor va deveni o recomandare formală la...