”În cursul zilei de vineri se va îmbunătăţi funcţionarea urmare a punerii în funcţiune a Magistralei III. La fel şi pentru sectorul 2, pentru cele aproximativ 20 de puncte termice, unde se va îmbunătăţi funcţionarea tot mâine. Pe data de 6 august vom putea să trecem prin CET SUD, iar acest lucru înseamnă o altă cale de a ajunge în sectoarele 2 şi 3. În jurul datei de 15 august, CET -ul Sud va începe să funcţioneze, ceea ce înseamnă funcţionare fără probleme. Zonele unde avem probleme sunt zonele Titan şi zona Pantelimon, Mihai Bravu unde alimentarea se făcea din CET Titan şi din CET-ul Pipera, care însă între timp nu mai sunt”, a arătat directorul general al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), Alexandru Burghiu.

Directorul general a explicat că se va face o reducere a facturii din luna curentă, în funcţie de calculul fiecărei asociaţii şi de calculul fiecărui punct termic, diminuare ce va fi cuprinsă între 16 şi 24 de procente.

Preşedintele Sindicatului Profesional Termoenergetica Bucureşti, Ioana Stoica, a explicat că în anii trecuţi exista perioada de revizie a CET-urilor, în care apa caldă era oprită o perioadă de aproximativ o lună de zile.

”Acum nu se mai fac aceste opriri de lungă durată, ceea ce a dus sistemul de termoficare în dezavantaj. Însă deşi sunt neplăceri, nu trebuie să uităm că sistemul de termoficare rămâne cel mai ecologic şi accesibil sistem de încălzire pentru Bucureşti“, a explicat Ioana Stoica.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/apa-robinet-shutterstock.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/apa-robinet-shutterstock-300x300.jpgrootstireaUncategorised
”În cursul zilei de vineri se va îmbunătăţi funcţionarea urmare a punerii în funcţiune a Magistralei III. La fel şi pentru sectorul 2, pentru cele aproximativ 20 de puncte termice, unde se va îmbunătăţi funcţionarea tot...