Pandemia de coronavirus a schimbat normalitatea în care trăim şi ne-a trimis pe mulţi dintre noi să lucrăm de acasă. 

 

Angajaţii Google, de exemplu, se vor întoarce la birou în iulie 2021, relatează The Wall Street Journal.

 

Astfel, gigantul este prima corporaţie americană care prelungeşte metoda de lucru „Work from home” pentru aproximativ 200.000 de angajaţi, până anul viitor.

 

Directorul executiv al companiei a luat această decizie săptămâna trecută după lungi dezbateri cu mai mulţi oficiali ai grupului.

 

„Ştiu că nu a fost uşor şi nu va fi. Sper ca această schimbare să vă ofere flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a stabili un echilibru între muncă şi viaţa personală pe parcursul următoarelor 12 luni”, le-a scris directorul executiv angajaţilor. 

 

Cum abordează giganţii din Silicon Valley metoda ”Work from home”

 

Google este singura companie din Silicon Valley care îşi ţine anagajaţii acasă un an. 

 

La Microsoft, oamenii au fost anunţaţi că se vor întoarce în birourile din New York în toamna anului curent. 

 

În cazul angajaţilor de la Facebook, Zuckerberg plănuieşte ca aceştia să lucreze de acasă în următorii 10 ani. O mişcare inedită din partea gigantului, dar mult mai eficientă, spune Zuckerberg. 

 

Trecerea de la birou la „Work from home” se va realiza treptat, spune CEO-ul companiei, astfel încât, în 10 ani, aproape jumătate din angajaţii companiei vor lucra doar de acasă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0510230581-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0510230581-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pandemia de coronavirus a schimbat normalitatea în care trăim şi ne-a trimis pe mulţi dintre noi să lucrăm de acasă.    Angajaţii Google, de exemplu, se vor întoarce la birou...