Conform Primăriei locale, regulile care trebuie respectate reprezintă un minim de efort comparativ cu sacrificiile pe care le fac cei care luptă cu pandemia.

„În cazul de faţă, azi dimineaţă (duminică – n.r.), poliţia locală din Ghiroda a fost sesizată de existenţa unei adunări masive de oameni, aproximativ 200, eveniment constatat şi raportat către poliţia naţională de către colegii noştri. 13 echipaje de poliţie şi jandarmerie au intervenit la locaţie, unde se desfăşura un botez, au fost legitimate toate persoanele şi au fost aplicate amenzi tuturor participanţilor”, transmite Primăria Ghiroda.

„Grija pentru cei apropiaţi şi respectul faţă de comunitatea în care trăim ar trebui să fie lege pentru toţi, însă nu tot timpul se intâmplă asta. Facem apel, şi pe această cale, către concetăţenii noştri, să respecte regulile şi să ne sesizeze de fiecare dată când constată încălcarea lor”, adaugă autorităţile.

Mai mulţi localnici critică postarea Primăriei Ghiroda, spunând că este vorba despre un „show ieftin” şi de un „plan de amenzi”, în condiţiile în care Poliţia ar fi ajuns la botez la ora 9.30, dar „a intervenit” abia la 11.30, prin legitimare, când participanţii plecau.

„Dacă este aşa cum spuneţi, ar fi trebuit să suspende întâlnirea la ora 9.30 când au venit, nu să lase să se desfăşoare în voie, încă 2 ore. Apoi, când totul s-a terminat şi oamenii au început să plece, politia i-a aşteptat la ieşire si i-a legitimat”, a scris un localnic.

Alţii însă laudă iniţiativa.

„Şi la Făget tot un botez a băgat oraşul în carantină …” sau „Felicitări poliţiei. Foarte bine sa respecte legile fiecare”, sunt doar două comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/fotojet-8-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/fotojet-8-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Conform Primăriei locale, regulile care trebuie respectate reprezintă un minim de efort comparativ cu sacrificiile pe care le fac cei care luptă cu pandemia. „În cazul de faţă, azi dimineaţă (duminică - n.r.), poliţia...