Aproape 97.000 de persoane au tranzitat sâmbătă punctele de trecere a frontierei, cele mai multe dintre acestea pe sensul de intrare în ţară.

Imaginea articolului Aproape 97.000 de persoane au tranzitat sâmbătă punctele de trecere a frontierei/ „Poliţia de frontiera lucrează la capacitatea maximă

Aproape 97.000 de persoane au tranzitat sâmbătă punctele de trecere a frontierei/ „Poliţia de frontiera lucrează la capacitatea maximă”

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, 96.900 de cetăţeni români şi străini au tranzitat frontiera, cu peste 32.100 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 54.500 persoane cu 17.900 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 42.400 persoane cu 14.200 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 44.200 de persoane şi 18.700 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 26.500 de persoane cu 11.600 mijloace de transport.

„Poliţia de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Aproape 97.000 de persoane au tranzitat sâmbătă punctele de trecere a frontierei, cele mai multe dintre acestea pe sensul de intrare în ţară. ...