Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată a Universităţii „Lucian Blaga” (ULB), din Sibiu, iar în urma anchetei epidemiologice făcute de Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, alţi opt angajaţi, contacţi ai cazului confirmat, au fost puşi în izolare.

„Precizăm faptul că este vorba de personal administrativ. Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, anchetă ce momentan este în derulare. Până la acest moment au fost puse în izolare un număr de 8 persoane, contacţi de serviciu”, spune Ştefan.

La rândul lor, reprezentanţii ULB Sibiu spun că este vorba despre administratorul clădirii în care funcţionează Facultatea de Medicină şi Biblioteca Central-Universitară.

Având în vedere faptul că duminică este programat să se desfăşoare examenul de admitere la Facultatea de Medicină, reprezentanţii ULB Sibiu spun că acest proces nu va fi afectat în niciun fel.

„Am luat toate măsurile de siguranţă şi niciun cadru didactic implicat în comisia de admitere nu a intrat în contact direct cu persoana depistată pozitiv şi nici cu contacţii acesteia. Universitatea se află în contact direct cu Direcţia de Sănătate Publică Sibiu pentru a gestiona cât mai bine această situaţie”, a declarat prof. univ. dr. Sorin Radu, rectorul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

În ultimele 24 de ore, la Sibiu au fost confirmate 31 de cazuri de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-9.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/7561751-hepta-mediafax-foto-zuma-press-hepta-9-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată a Universităţii „Lucian Blaga” (ULB), din Sibiu, iar în urma anchetei epidemiologice făcute de Direcţiei...