YouTube Alphabet Inc. a interzis şase canale cunoscute, printre care se numără cele ale membrilor David Duke, Stefan Molyneux şi Richard Spencer, din cauza conţinutului care promovează supremaţia albă şi incită la ură rasială. Duke este fostul Mare Vrăjitor al Klu Klux Klan, în timp ce Molyneux şi Spencer se consideră filosofi.

Compania a declarat că membrii în cauză au încălcat politicile interne. YouTube şi-a intensificat eforturile pentru a combate discursurile care incită la ură rasială, ca răspuns pentru creşterea accentuată din ultima perioadă a conţinutului rasist din social media.

Platforma şi-a actualizat politica de discurs în urmă cu un an şi interzice orice formă de conţinut care promovează violenţa sau ura îndreptată împotriva persoanelor sau grupurilor de persoane pe considerente ce ţin de rasă, vârstă şi sex.

Membrii interzişi au adunat zeci de mii de urmăritori şi videoclipurile lor au strâns sute de mii de vizualizări, iar opiniile acestora au adus numeroase critici platformei de difuzare a conţinutului video online. Compania tehnologică a declarat că nu este responsabilă pentru numărul de vizualizări, dar este de datoria lor să elimine conţinutul care încalcă orientările politicii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/youtube.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/youtube-300x300.jpgrootstireaUncategorised
YouTube Alphabet Inc. a interzis şase canale cunoscute, printre care se numără cele ale membrilor David Duke, Stefan Molyneux şi Richard Spencer, din cauza conţinutului care promovează supremaţia albă şi incită la ură rasială. Duke este...