Tudor a luat 10 la română, 10 la matematică şi 9,85 la biologie. Chiar şi aşa, nu se gândeşte să depună contestaţie şi este mulţumit de rezultatele obţinute. Deşi elevii puteau să-şi afle notele de acasă, au decis să vină la şcoală, pentru a trăi momentul emoţionant alături de colegi. Şi pentru că rezultatele au apărut iniţial pe site-ul Ministerului Educaţiei, în momentul în care notele au fost afişate la avizier, elevii le ştiau deja.

Anul acesta, la nivel naţional, avem o rată de promovare de peste 70%, cea mai mică din ultimii şase ani. În schimb, avem cele mai multe medii de 10.

„Nu mă aşteptam să am trei de zece, pentru că la biologie am învăţat singur şi eram conştient că nu sunt perfect la materia aceasta”, spune Tudor, elev al Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr”.

Întrebat care a fost primul lucru pe l-a făcut în momentul în care a aflat rezultatele, el a răspuns: „În primul rând, tremuram foarte tare, nu ştiam ce să fac. I-am sunat pe ai mei, ei m-au felicitat, după au început să mă sune toţi cunoscuţii.”

„Eu nu aş fi vrut să aflu notele la BAC din patul meu. A fost o atmosferă destul de emoţionantă, până în momentul în care s-au afişat.  Sunt foarte fericit! Am luat 9,65 la română, 9,65 la matematică şi 9,40 la chimie. Sun foarte fericit, am tot ce îmi trebuie pentru facultate”, spune Alexandru, elev şi el la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”.

Leonard, coleg de liceu cu Tudor şi Alexandru, ia în calcul varianta contestaţiilor: „La română am luat 8,9, la mate 8,4 şi la fizică 8,35. Sunt oarecum mulţumit, dar mă gândesc să fac contestaţie. Am auzit cazuri când după contestaţie au ieşit note mai mari.”

CITEŞTE AICI: BAC 2020. Cum se depun contestaţiile la Bacalaureat 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7573927-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7573927-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tudor a luat 10 la română, 10 la matematică şi 9,85 la biologie. Chiar şi aşa, nu se gândeşte să depună contestaţie şi este mulţumit de rezultatele obţinute. Deşi elevii puteau să-şi afle notele de acasă,...