A fost aprobat un vaccin chinez pentru coronavirus experimental pentru utilizare militară în China. Vaccinul Ad5-nCoV, dezvoltat în comun de CanSino Biologics şi Institutul de Biotehnologie de la Beijing din Academia de Ştiinţe Medicale Militare, este unul dintre cei opt candidaţi la vaccin creat de firme chineze şi aprobat pentru a fi utilizat la studii umane împotriva SARS-CoV -2 virus, care provoacă boala COVID-19.

CanSino Biologics a declarat luni că vaccinul recombinant împotriva coronavirusului a primit aprobarea după ce studiile clinice au dovedit că este sigur şi oarecum eficient.

Vaccinul Ad5-nCoV a obţinut, de asemenea, aprobarea testării umane în Canada. CanSino a declarat într-un dosar că utilizarea vaccinului de către armată pentru o perioadă de un an a fost aprobată de Comisia Militară Centrală a Chinei pe 25 iunie, a informat Reuters.

“Ad5-nCoV este în prezent limitat doar la uz militar, iar utilizarea acestuia nu poate fi extinsă într-o gamă mai largă de vaccinare fără aprobarea Departamentului de suport logistic”, a spus CanSino, referindu-se la departamentul Comisiei Militare Centrale, unde utilizarea militară a vaccinului. a fost aprobată.

Studiile clinice ale vaccinului Ad5-nCoV în faza 1 şi faza 2 au arătat că vaccinul are potenţialul de a preveni infecţiile cauzate de noul coronavirus.

Între timp, China National Biotec Group a declarat luni că un vaccin experimental COVID-19 dezvoltat de unitatea sa din Beijing a arătat rezultate promiţătoare în studiile clinice.

Până la data respectivă, nu există niciun vaccin care să fi fost aprobat pentru uz comercial împotriva COVID-19, care până acum a pretins cel puţin 499,510 vieţi în întreaga lume. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7567336-mediafax-foto-ap-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7567336-mediafax-foto-ap-8-300x300.jpgrootstireaUncategorised
A fost aprobat un vaccin chinez pentru coronavirus experimental pentru utilizare militară în China. Vaccinul Ad5-nCoV, dezvoltat în comun de CanSino Biologics şi Institutul de Biotehnologie de la Beijing din Academia de Ştiinţe Medicale Militare, este...