Mariam Nabatanzi avea doar 13 ani când a devenit, pentru întâia oară, mamă. Atunci a dat naştere unei perechi de gemeni, cărora li s-au alăturat în următorii 23 de ani alţi 42 de fraţi.

Femeia are în prezent 41 de ani şi îşi creşte singură toţi copiii, după ce soţul a părăsit-o copleşit de familia gigantică. Lucrează drept coafeză şi decorator de evenimente, şi a aflat recent că suferă de o boală genetică, ceea ce înseamnă că este capabilă să poarte sarcini multiple.

Încă de la 23 de ani, pe când avea deja 25 de copii, Mariam îi implora pe medici să o ajute, îngrozită de fertilitatea sa uluitoare. Pastilele contraceptive i-ar fi putut cauza probleme de sănătate, aşa că bebeluşii au continuat să apară. A născut gemeni de şase ori, arată Mirror. După ultima sarcină, a recurs la o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a uterului şi nu regretă decizia făcută.

Femeia a fost căsătorită de familie la doar 12 ani cu un bărbat cu 28 de ani mai în vârstă. Practica nu este una singulară, tradiţia ugandeză favorizând mariajele timpurii. În medie, familiile au 5,6 copii, dar chiar şi în aceste condiţii Mariam Nabatanzi pare să doboare orice record.

Condiţiile de trai sunt extrem de grele. O familie atât de mare are nevoie de hrană, de adăpost şi resurse financiare pe măsură. Copiii mai mari o ajută cum pot, atât la muncă, precum şi cu cei mai mici dintre fraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/0-pay-the-ugandan-woman-mariam-nabatanzi-sits-in-front-of-the-ho.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/0-pay-the-ugandan-woman-mariam-nabatanzi-sits-in-front-of-the-ho-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mariam Nabatanzi avea doar 13 ani când a devenit, pentru întâia oară, mamă. Atunci a dat naştere unei perechi de gemeni, cărora li s-au alăturat în următorii 23 de ani alţi 42 de fraţi. ...