Directorul unei firme de asigurări susţine că odată cu venirea coronovarisului a crescut numărul celor care aleg să îşi facă o asigurare de sănătate, dar şi al celor care se asigură pe timpul călătoriei înainte să plece din ţară.

„Asigurările de sănătate acoperă astfel de servicii, atât pe partea de spitalizare, cât şi pe partea de ambulatoriu, iar creşterea este undeva de aproximativ 20-25% faţă de perioada anului trecut. În România, asiguratorii şi-au pus pe produsul de asigurare clauza de COVID din această primăvară din luna martie. Pentru zona de călătorie asiguratorii din România şi-au updatat produsele în această primăvară astfel încât în cazul în care cineva trebuie să meargă în afara ţării să fie acoperite toate costurile în cazul unei diagnosticări cu COVID”, a declarat Alexandra Durbacă, director executiv Leader Team Broker.

O asigurare naţională de sănătate costă 350 euro pe an/persoană, una internaţională costă 1000 euro pe an/persoană, iar o asigurare de călătorie costă 7 euro pe an/persoană.

Theodora este din Bucureşti şi vrea să plece în vacanţă în Grecia cu familia. Ea are deja asigurare de sănătate naţională şi acum a ales şi o asigurare de călătorie pentru perioada vacanţei care o ajută şi în cazul infectării cu COVID- 19.

„Am primit o sumă asigurată de 50.000 de euro, e o limită maximă pe care o pot folosi în cazul în care va fi o urgenţă medicală. Am plătit 130 de lei pentru trei persoane. O asigurare tip pachet pentru întreaga familie”, a declarat Theodora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7566458-mediafax-foto-dani-amariei-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7566458-mediafax-foto-dani-amariei-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Directorul unei firme de asigurări susţine că odată cu venirea coronovarisului a crescut numărul celor care aleg să îşi facă o asigurare de sănătate, dar şi al celor care se asigură pe timpul călătoriei înainte să...