După atâtea luni de izolare şi restricţii, cu greu îţi mai vine să stai în casă. Monica şi Bianca n-au mai rezistat şi au ieşit sâmbătă seara la terasă, în Centrul Vechi al Craiovei, alături de alte sute de tineri. Ar fi vrut să danseze, dar cluburile sunt închise din cauza epidemiei. S-au mulţumit cu muzica DJ-ului Ionuţ, care se străduieşte să scoată din case cât mai multe persoane.

Distracţie a fost şi la mare, în ciuda numărului mare de cazuri noi de COVID-19, înregistrate zilnic. Plajele au fost pline cu turişti. Noaptea, petrecerile din cluburile de fiţe s-au mutat în locuri mai ferite. Pe plaja din Tuzla, de exemplu, zeci de oameni au fost amendaţi după ce au participat la un spectacol fără să respecte nicio regulă de distanţare socială.

„Cred că a fost şi disperarea aia şi nevoia intensă de distracţie, că lumea a stat închisă în casă şi acum simte nevoia, nu ştiu…, să-şi consume energia din timpul pandemiei. Dar, nu e mare diferenţă (faţă de perioada anterioară n.r.). Doar că vedem noi cu alţi ochi, pentru că am stat în casă vreo trei luni de zile”, este de părere Bianca. 

Înconjurate de sute de tineri, cele două fete încep să uite de pandemie. Restricţiile trebuie însă urmate cu stricteţe.

„Datorită numărului mare de oameni, parcă nu simt aşa mare diferenţă faţă de dinainte de pandemie. Dar, regulile de igienă, faptul că nu mai sunt cluburi deschise… De exemplu, eu acum aş vrea să dansez, însă ne limităm la a sta la terasă şi cam atât”, mărturiseşte Monica. 

DJ Ionuţ este de părere că aceia care ies la terase îşi asumă un anumit risc, pentru a se distra. „Oamenii care sunt şi care ies, se distrează. De asta ies în oraş. Îşi asumă şi se distrează”, a spus acesta. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/fotojet-9-13.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/fotojet-9-13-300x300.jpgrootstireaUncategorised
După atâtea luni de izolare şi restricţii, cu greu îţi mai vine să stai în casă. Monica şi Bianca n-au mai rezistat şi au ieşit sâmbătă seara la terasă, în Centrul Vechi al Craiovei, alături de ...