77 de cetăţeni români au revenit din Regatul Ţărilor de Jos, în urma demersurilor comune ale mai multor ministere.

 

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de 26 iunie, au revenit în ţară 77 de cetăţeni români din Regatul Ţărilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi ale Ministerului Afacerilor Interne”, transmite MAE.

 

Printre cetăţenii români care au revenit în ţară se regăsesc oameni care erau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos, precum şi un caz medical.

 

Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta Bucureşti-Amsterdam-Bucureşti.

 

Demersurile autorităţilor române au permis şi revenirea unor cetăţeni străini rezidenţi în România, respectiv doi cetăţeni americani, un cetăţean italian, un cetăţean olandez şi un cetăţean britanic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/2770240-publimedia-shutterstock-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/2770240-publimedia-shutterstock-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
77 de cetăţeni români au revenit din Regatul Ţărilor de Jos, în urma demersurilor comune ale mai multor ministere.   „În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a...