Cele mai importante declaraţii făcute de Marcel Vela, ministrul de Interne:

 

M.A.I şi-a făcut datoria în tot ceea ce înseamnă combatarea traficului de persoane. Vă asigur că M.A.I rămâne angajat să coopereze cu celelalte instituţii, cât şi cu societeatea civilă şi partenerii externi pentru combatarea traficului de persoane.

 

Cele mai importante declaraţii făcut de Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România:

 

Din păcate, România rămâne pe lista de supraveghere pentru al doilea an consecutiv. Asta înseamnă că Guvernul nu a combătut eficient traficul de persoane.

 

Bandele de crimă organizată au traficat cu neruşinare oamenii ştiind că vor scăpa fără să fie pedepsiţi. Ne angajăm într-un nou program de toleranţă zero în ceea ce priveşte traficul de persoane. SUA se angajează cu toate resursele pentru a pune punct traficului de persoane. Dacă eşti traficant, nu te vei putea ascunde: nu în România, nu în Statele Unite, nu în Europa. S-a terminat, nu te vei putea ascunde.

 

Cele mai importante declaraţii făcute de Cătălin Predoiu, ministrul de Justiţie:

 

Traficul de persoane şi crima organizată au ajuns la un nivel intolerabil în ţara noastră. Noi suntem aici pentru a pune capăt acestui fenomen. Ne vom concentra atenţia şi pe partea de prevenţie. Este important să dezvoltăm o educaţie în şcoli, să-i învăţăm pe copii cum să se protejeze şi cum să colaboreze cu autorităţile.

 

Vineri, 26 iunie 2020, începând cu ora 9.30, la sediul MAI, vor avea loc declaraţii de presă susţinute de ministrul Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela, E.S. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, domnul Adrian Zuckerman, ministrul Justiţiei, domnul Marian Cătălin Predoiu, şi Procurorul General al României, doamna Gabriela Scutea. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/original-img-9050-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/original-img-9050-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cele mai importante declaraţii făcute de Marcel Vela, ministrul de Interne:   M.A.I şi-a făcut datoria în tot ceea ce înseamnă combatarea traficului de persoane. Vă asigur că M.A.I rămâne...