În sfârşit, Nicuşor Dan a avut o conferinţă liniştită. Poate te aşteptai ca după ce au venit cu dulapul şi cu maşinile de gunoi, de data aceasta, social-democraţii să-şi facă apariţia cu elicopterul? A treia oară e cu noroc, aşa că nimeni nu l-a întrerupt pe Nicuşor Dan în timp ce prezenta criticile la adresa administraţiei PSD. Te întrebi de ce?

Poate pentru că Gabi Firea era prea ocupată cu aniversarea celor patru ani de la depunerea jurământului de primar. Sau poate a speriat-o Violeta Alexandru, care a venit să îl ajute pe Nicuşor cu nişte reproşuri. I-au făcut şi ei un tort al lor, tortul criticilor, şi o urare, „La mulţi ani şi pleacă acasă!”. Şi cum nu lipsesc aplauzele de la o aniversare, tinerii liberali l-au ajutat cu acustica. Au participat şi invitaţi care nu au vrut să sufle în lumânări cu Nicuşor şi i-au zis că-l aşteaptă la primărie, poate, în 2024.

„E foarte bine că am avut o conferinţă liniştită, civilizată. Încă aşteptăm răspunsul şefului PSD Bucureşti, Gabriela Firea, la întrebarea dacă PSD Bucureşti se delimitează sau nu de primarul Bădulescu şi de 18 iunie 2020, incidentul cu maşinile de salubritate de la Sectorul 5. Şi dacă se delimitează,  care sunt sancţiunile, pe linie de partid, pe care le-a dispus în inteiorul organizaţiei”, a afirmat Nicuşor Dan. 

Violeta Alexandru, care a susţinut câteva cuvinte înainte de Nicuşor Dan, a spus despre Bucureşti că este ţinut captiv de un primar care nu-l iubeşte. 

„La 4 ani de la depunerea jurământului, dac-aş fi Gabriela Firea, mi-ar fi ruşine. Mi-ar fi ruşine pentru un mandat în care n-am făcut decât să dau bani în stânga şi-n dreapta, ca şi cum ar fi bani personali , pentru tot felul de spectacole (…) Acum este ţinut captiv de un om care nu iubeşte Capitala. Ca urmare, nici nu locuieşte în Capitală, după cum bine ştiţi. Aşa că, îi sugerăm să rămână la ea acasă”, a cerut Violeta Alexandru.  

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7572164-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7572164-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În sfârşit, Nicuşor Dan a avut o conferinţă liniştită. Poate te aşteptai ca după ce au venit cu dulapul şi cu maşinile de gunoi, de data aceasta, social-democraţii să-şi facă apariţia cu elicopterul? A treia oară...