Două dintre zonele Capitalei alese recent de Nicuşor Dan pentru a-şi susţine declaraţiile de presă, în aer liber, au fost marcate de incidente. Primul s-a petrecut în sectorul 6, pe Bulevardul Prelungirea Ghencea, acolo unde şi-a făcut apariţia, neinvitat, viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a încercat să acopere criticile lansate de candidatul PNL-USR. Al doilea, petrecut mai recent, a avut loc în Sectorul 5. Discursul lui Nicuşor Dan a fost continuu bruiat de claxoanele utilajelor de salubritate ale Primăriei Sectorul 5. Ultimul scandal în stradă s-a finalizat cu o plângere penală depusă de Nicuşor Dan pe numele primarului de la Sectorul 5, Marius Florea. 

Nicuşor Dan va susţine marţi, de la ora 10.00, declaraţii alături de Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, şi consilierii generali Stelian Bujduveanu şi Cătălin Deaconescu, la capătul Pasajului Colentina, ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

Conferinţa porneşte de la împlinirea a 4 ani de când Gabriela Firea a depus jurământul de primar general, pe 23 iunie 2016. 

„Se împlinesc 4 ani de când Gabriela Firea a depus jurământul la preluarea funcţiei, jurământ pe care l-a încălcat. Mandatul său şi al PSD-ului în Bucureşti îl reprezintă o serie nesfârşită de angajări pe criterii de cumetrie, de cheltuieli inutile pe şuşanele şi kitchuri, încercări repetate de distrugere a patrimoniului Bucureştiului şi a spaţiilor verzi, încercări de reducere la tăcere a vocilor critice direct sau indirect, cum a fost 10 august 2018.

Au fost 4 ani în care administraţia Firea şi-a bătut joc de bucureşteni. Şi dacă n-ar fi fost consilierii opoziţiei, probabil că sume şi mai mari din bugetul primăriei s-ar fi risipit”, a scris Nicuşor Dan, în anunţul conferinţei făcut pe contul său de Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7571014-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7571014-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Două dintre zonele Capitalei alese recent de Nicuşor Dan pentru a-şi susţine declaraţiile de presă, în aer liber, au fost marcate de incidente. Primul s-a petrecut în sectorul 6, pe Bulevardul Prelungirea Ghencea, acolo unde şi-a...