Mihail Spantoveanu este proprietarul unei terase sezoniere din Herăstrău. Sâmbătă noaptea, în jurul orelor 23.00, spune că 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi Direcţia de Sănătate Publică municipală (DSPB) au venit în inspecţie la localul pe care îl conduce, astfel că jumătate dintre persoanele care se relaxau pe terasă au trebuit să plece.

Potrivit antreprenorului, deşi avea actele în regulă iar măsurile de protecţie anti-COVID se respectau, Poliţia Locală l-a tras la răspundere pentru faptul că nu are un plan de pază aprobat de autorităţi.

În urma inspecţiei, localului nu i s-a oprit activitatea, însă patronul a fost amendat cu 300 milioane de lei, cu posibilitatea de a plăti doar 3.000 lei în cazul în care plata amenzii se va face în descursul a 10 zile.

Poprietarul spune că a avut parte de o experienţă tristă şi că statul român nu vrea să evolueze deloc.

„De ce vine sâmbătă seara la ora 11? Adică sunt singurele zile în care mai iese lumea cât de cât. Dânşii au intrat acolo, trebuia sa iasă jumătate de terasă afară”, a spus proprietarul terasei, Mihail Spantoveanu. 

„Trebuie plan de pază, aprobat de Poliţie. Să dai 5.000 de ron, de unde pot să dau eu banii ăştia? Tot statul român, peste tot, la toate instituţiile voastre, aveţi angajate firme de pază (…) ultimele scursuri, sărăcuţele de ele, plătiţi cu 10-1.000 lei”, a mai spus antreprenorul.

„Fiecare entitate de asta ne-a dat câte 100 de milioane, adică o glumă proastă. Fiecare dintre ei pun problema: „A, păi putem să vă închidem”, a conchis Spantoveanu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/politie-pxa.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/politie-pxa-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mihail Spantoveanu este proprietarul unei terase sezoniere din Herăstrău. Sâmbătă noaptea, în jurul orelor 23.00, spune că 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi Direcţia de Sănătate Publică municipală (DSPB) au venit în inspecţie la localul...