George şi Cristina nu s-au mai gândit la coronavirus astăzi. „Când iubeşti nu prea mai cunoşti frica. Dacă o vrei şi te vrea nimic nu vă împiedică să vă luaţi.”

De asemenea, Ştefan şi Cristina şi-au propus să uite starea de pandemie, măcar pentru câteva ore.

„Noi plănuisem de mai mult timp. Coronavirus a apărut de două săptămâni în România şi toată pandemia asta şi am zis să nu renunţăm.”

„Invitaţii sunt de acord că trebuie luăm măsuri de protecţie. Dar totodată să facem orice e nevoie pentru a ţine vie flacăra iubirii.”

„Pe timpuri, în timpul războiului oamenii se căsătoreau chiar acolo, când erau lupte şi mureau oamenii în jur, dar iubirea nu are limite.”

Cuplurile pot veni la Starea Civilă însoţiţi de cel mult zece persoane. Din cele douăsprezece cupluri de miri, care urmau să se căsătorească azi în sectorul 4 Bucureşti, au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile doar nouă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/adriana.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/adriana.pngrootstireaUncategorised
George şi Cristina nu s-au mai gândit la coronavirus astăzi. „Când iubeşti nu prea mai cunoşti frica. Dacă o vrei şi te vrea nimic nu vă împiedică să vă luaţi.” De asemenea, Ştefan şi Cristina şi-au propus să uite starea de pandemie,...