Imaginea articolului Scenariul „Crimson Contagion”: O simulare a pandemiei arată cât de slab pregătite sunt State Unite

Înainte de pandemie, SUA au ignorat o serie de avertismente ale experţilor

Scenariul de mai sus, denumit cod „Crimson Contagion” şi care imaginează o pandemie de gripă, a fost simulat de Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane al administraţiei Trump, într-o serie de exerciţii care au avut loc între ianuarie şi august.

Rezultatele tulburâtoare ale simulării – conţinea un draft de raport din octombrie 2019, care nu a fost transmis anterior – ar fi arătat cât de subfinanţat, subpregătit şi necoordonat va fi guvernul federal pentru o luptă pe viaţă sau pe moarte cu un virus pentru care nu există niciun tratament. .

Proiectul de raport, marcat „a nu fi dezvăluit”, a prezentat în detaliu cazuri repetate de „confuzie” în cadrul exerciţiului. Agenţiile federale şi-au bătut joc de persoanele responsabile pentru asta. Oficiali ai statului şi spitalele s-au străduit să-şi dea seama ce fel de echipamente se află în stocul de rezervă sau sunt disponibile. Oraşele şi statele şi-au parcurs propriile căi prin închiderea şcolilor.

Multe dintre consecinţele potenţial mortale ale eşecului de a aborda deficienţele sunt acum prezentate într-o manieră extrem de reală în toată ţara. Şi acesta a fost primul avertisment pentru liderii naţiunii. De trei ori în ultimii patru ani, guvernul SUA, în două administraţii, a înţeles în profunzime ceea ce ar însemna o pandemie, identificând deficienţele posibile şi, în unele cazuri, recomandând acţiuni specifice.

În 2016, administraţia Obama a elaborat un raport cuprinzător despre lecţiile învăţate de guvern în lupta împotriva Ebola. În ianuarie 2017, oficialii administraţiei Obama au efectuat un exerciţiu extins privind răspunsul la o pandemie pe care l-au înmânat viitorilor oficiali ai administraţiei Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/trump-coronavirus-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/trump-coronavirus-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Înainte de pandemie, SUA au ignorat o serie de avertismente ale experţilor ...