Comisia Europeană a aprobat, sâmbătă, trei programe de asistenţă propuse de Franţa în contextul epidemiei de coronavirus, urmând a fi alocate 300 de miliarde de euro destinate stimulării economiei franceze.
Comisia Europeană a aprobat trei programe propuse de Franţa: 300 de miliarde euro sunt puşi la dispoziţia francezilor

Imaginea articolului Francezii beneficiază de 300 de miliarde de euro, în lupta anti-coronavirus. Planul de asistenţă financiară aprobat de Comisia Europeană

Sursa: Profimedia Images

Comisia Europeană a comunicat sâmbătă că a admis trei planuri de asistenţă destinate Franţei, în valoare de 300 de miliarde de euro, pentru măsuri de stimulare economică în contextul epidemiei, conform agenţiei de presă Reuters.

Două programe permit băncii de stat Bpifrance să garanteze credite comerciale destinate firmelor care au cel mult 5.000 de angajaţi.

Al treilea program furnizează scheme de creditare prin toate băncile, pentru toate tipurile de companii. Planul are rolul furnizării de lichidităţi oricărei companii care are nevoie de acest lucru.

“Decizia noastră aprobă trei măsuri luate de Guvernul Franţei pentru a ajuta economia să gestioneze impactul epidemiei de coronavirus. Va fi mobilizată suma de 300 de miliarde de euro în programe de lichidităţi pentru ajutarea companiilor în această situaţie fără precedent”, a declarat Margrethe Vestager, comisarul UE pentru Concurenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0505944731.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0505944731-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comisia Europeană a aprobat, sâmbătă, trei programe de asistenţă propuse de Franţa în contextul epidemiei de coronavirus, urmând a fi alocate 300 de miliarde de euro destinate stimulării economiei franceze. Comisia Europeană a aprobat trei programe propuse de Franţa: 300 de miliarde euro sunt puşi la dispoziţia francezilor ...