În urmă cu trei săptămâni, când a revenit în ţară din Marea Britanie, Ioana nici nu-şi punea problema că nu se va mai putea întoarce acolo. Cazurile de infectare cu coronavirus nu luaseră încă amploare în Europa şi nici nu era vorba de vreo restricţie de circulaţie.

De şase ani, lucrează ca măcelar într-un orăşel situat la 250 de kilometri de Londra şi trebuia să revină la muncă. Pe măsură ce se apropia ziua de plecare, a început să-şi facă griji. Se vorbeşte zilnic despre măsuri tot mai dure de securitate, despre interdicţii sau zboruri anulate.

În momentul plecării de pe Aeroportul Otopeni, surpriză însă!  „E o relaxare totală. Singura diferenţă este că e lume puţină şi toată lumea poartă măşti de protecţie. În rest, nicio diferenţă. Nu m-a întrebat nimeni nimic, totul e normal.”

După trei ore de zbor fără peripeţii, a aterizat pe aeroportul Doncaster Sheffield din Marea Britanie. Se aştepta ca aici măsurile de securitate să fie mai dure. Însă, încă o surpriză! Nu a completat niciun formular şi nici nu i s-a luat temperatura. Totul este la fel, cu o singură excepţie: în aeroport sunt mai puţini oameni decât de obicei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
În urmă cu trei săptămâni, când a revenit în ţară din Marea Britanie, Ioana nici nu-şi punea problema că nu se va mai putea întoarce acolo. Cazurile de infectare cu coronavirus nu luaseră încă amploare în Europa şi nici nu era vorba de vreo...