Netflix a anunţat că va reduce cu 25% traficul din Europa pentru a păstra o bună funţionare a infrastructurii de internet.

Imaginea articolului Netflix reduce cu 25% traficul european, la cererea Comisiei Europene. Ce înseamnă acest lucru

Netflix reduce cu 25% traficul european, la cererea Comisiei Europene. Ce înseamnă acest lucru

Netflix a anunţat că va reduce cu 25% traficul din Europa pentru a păstra o bună funţionare a infrastructurii de internet.

Netflix a decis să dea curs cererii formulate de Comisia Europeană, care a cerut ca platformele de streaming să limiteze traficul pe internet. Comisarul Thierry Breton a facut joi apel la responsabilitatea serviciilor de streaming pentru a preveni colapsul infrastructurii.

Thierry Breton a discutat personal cu CEO-ul Netflix, Reed Hastings.

“Se recomandă ca platformele de streaming să ofere mai degrabă o calitate standard a transmisiei şi să coopereze cu operatorii de telecomunicaţii. Aceştia din urmă ar trebui să ia măsuri preventive şi de atenuare, încurajând utilizatorii să aplice setări care reduc consumul de date, inclusiv utilizarea reţelei Wi-Fi sau reducerea rezoluţiei pentru conţinut.”, a notat Comisia Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
Netflix a anunţat că va reduce cu 25% traficul din Europa pentru a păstra o bună funţionare a infrastructurii de internet. Netflix reduce cu 25% traficul european, la cererea Comisiei Europene. Ce înseamnă acest...