Ediţie specială ”Marius Tucă Show”, joi, 19 martie, de la ora 17.00. Invitat va fi prof.dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS şi preşedintele Societăţii Române de Microbiologie.

Imaginea articolului ORA 17.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW. EDIŢIE SPECIALĂ

ORA 17.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW

Marius Tucă şi prof. dr. Alexandru Rafila vor discuta despre ultimele informaţii privind criza coronavirusului în România şi măsurile luate în spitale pentru a face faţă afluxului de bolnavi.

Ce înseamnă starea de urgenţă într-un spital?

Câţi pacienţi cu coronavirus sunt internaţi în prezent în România? Câţi dintre ei sunt în stare gravă?

S-au asigurat echipe suficiente de medici specialişti, de terapie intensivă, asisistenţi medicali după declararea stării de urgenţă? Dar medicamente şi materiale de protecţie?

De ce nu au fost izolate doar persoanele vulnerabile pentru a favoriza imunitatea de turmă?

Care este cea mai frecventă formă de transmitere în România a virusului prin contact direct: stropi, îmbrăţisări, sărut, strângeri de mână?

Ce tip de coronavirus predomină la persoanele infectate în România?

Care este profilul pacientului român cu coronavirus din datele de până acum – vârstă, sex, grupă sangvină ?

Ce tip de coronavirus predomină la persoanele infectate în România?

Care sunt paşii de urmat la apariţia simptomelor dacă are loc o creştere explozivă a numărului de persoane infectate? Cui ne adresăm?

Sunt doar câteva din întrebările la care va răspunde Alexandru Rafila, joi, începând cu ora 17.00, într-o emisiune LIVE “Marius Tucă Show”, pe mediafax.ro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7507483-mediafax-foto-alexandra-pandrea-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7507483-mediafax-foto-alexandra-pandrea-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ediţie specială ”Marius Tucă Show”, joi, 19 martie, de la ora 17.00. Invitat va fi prof.dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS şi preşedintele Societăţii Române de Microbiologie. ORA 17.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA,...