Pandemia de coronavirus schimbă obiceiurile şi modul de viaţă al oamenilor.

Din moment ce majoritatea ţărilor afectate au impus restricţii de deplasare, cei aflaţi în carantină şi autoizolare sunt nevoiţi să îşi mute viaţa online.

Pentru a face faţă cererii tot mai mari de cumpărături din mediul online, gigantul Amazon are în plan să angajeze 100.000 de oameni şi să mărească şi salariile. Măsura visează filialele din Statele Unite, Canada şi o parte a Europei.

Salariile vor creşte cu 2 dolari pe oră sau echivalentul monedei din ţara respectivă. În prezent, salariul mediu al unui angajat Amazon este de 15 dolari pe oră.

”Ne confruntăm cu o creştere semnificativă a cererilor, ceea ce înseamnă că avem nevoie de forţă de muncă în plus, lucru fără precedent pentru noi în această perioadă a anului”, a declarat Dave Clark, directorul de operaţiuni al Amazon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/dragos-paval.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/dragos-paval.jpgrootstireaUncategorised
Pandemia de coronavirus schimbă obiceiurile şi modul de viaţă al oamenilor. ...