După ce UEFA a luat decizia de a amâna EURO 2020, ministrul Tineretului si Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat că România se va încadra cu investiţiile în termenele impuse de forumurile fotbalistice europene.

Imaginea articolului Ionuţ Stroe, după amânarea Euro 2020: Ne încadrăm cu toate stadioanele în aceste termene

Ionuţ Stroe, după amânarea Euro 2020: Ne încadrăm cu toate stadioanele în aceste termene

„Din câte cunosc, scenariile UEFA probabil se analizează două perioade, una în decembrie anul acesta, una în primăvara lui 2021. Nu ştiu. Haideţi să aşteptăm decizia finală.

Indiferent de ce se întâmplă, cu siguranţă putem să ne încadrăm cu toate stadioanele în aceste termene. Sunt investiţii pe care le considerăm ca fiind de importanţă maximă, cu impact pe termen lung, nu doar pentru EURO 2020 şi sunt obiective necesare României”, a declarat Stroe la Digi 24.

În ceea ce priveşte eventualele pierderi economice pe care le-ar pierde ţara noastră prin amânarea turneului, ministrul spune că acestea vor veni până la urmă, doar că mai târziu.

„Turneul e amânat pentru a preveni şi a proteja sănătatea populaţiei. Bucureştiul va fi beneficiar al acestui mare eveniment şi noi sperăm să îl organizăm în aceleaşi condiţii în care am fi făcut-o şi acum. Noi suntem în legătură permanentă cu cei care execută lucrările de infrastructură şi am primit asigurări că investiţiile continuă. La Bucureşti această competiţie va fi organizată în cele mai bune condiţii”, a conchis ministrul Sportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
După ce UEFA a luat decizia de a amâna EURO 2020, ministrul Tineretului si Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat că România se va încadra cu investiţiile în termenele impuse de forumurile fotbalistice europene. ...