Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România ne îndeamnă să fim chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi: „a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie”.

„Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajaţii, clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autorităţile, furnizorii şi partenerii noştri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România.

Asociaţia spune că are nevoie de ajutorul oamenilor: „Vă rugăm să fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi. Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor”.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) a fost creată în anul 2003 şi reprezintă interesele industriei de retail din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/1-sucu2-al.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/1-sucu2-al.jpgrootstireaUncategorised
Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România ne îndeamnă să fim chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi: „a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie”. „Ştim...