Imaginea articolului Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România

Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România. Sursă foto: zcj.ro

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, a declarat, sâmbătă, că decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

„Avem o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Floreşti, aprobată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta prevede ca străzile şi trotuarele mai ales, să fie spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor. E vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosim cu toţii. Suntem convinşi că menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă”, a spus Şulea.

Acesta a făcut apel la locuitorii Floreştiului să nu se sperie dacă vor simţi, începând de sâmbătă, un oarecare miros de clor pe trotuare şi pe străzi.

„Nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Şi, la fel de important, este să fim oneşti, să avem încredere în autorităţi”, a menţionat Horia Şulea.

Floreşti, situată lângă Cluj-Napoca, este cea mai mare comună din România, având peste 40.000 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/1-3-195656-1584133602-02559-fav.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/1-3-195656-1584133602-02559-fav-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România. Sursă foto: zcj.ro ...