Imaginea articolului Amazon oferă concediu medical nelimitat pentru a opri răspândirea coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Muncitorii din depozitele companiei americane au dreptul la doar 10 zile de concediu plătit pe an, pentru vacanţe, boli sau situaţii de urgenţă.

Unii angajaţi au cerut însă gigantului să modifice această politică pentru a opri răspândirea de coronavirus.

“Toţi angajaţii Amazon care au fost infectaţi cu Covid-19 sau trimişi în carantină vor primi pe loc salariul pe două săptămâni. Această plată suplimentară este pentru a asigura angajaţilor timpul necesar să revină la muncă într-o stare de sănătate bună, fără să se îngrijoreze cu privire la pierderea salariilor”, a scris compania într-un mesaj publicat pe blogul propriu.

“Asta suplimentar zilelor nelimitate de concediu medical pe care şi le pot lua toţi angajaţii până la finalul lunii martie”, a adăugat compania.

Unul din patru angajaţi din SUA, adică mai mult de 32 milioane de persoane, nu are dreptul la zile de concediu medical plătite, potrivit statisticilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

rootstirea
Sursa foto: Profimedia ...