Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”, arată Smart On Trend, păstrând un loc special în playlist pentru muzica artistei.

Imaginea articolului Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate

Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate

Cântăreaţa şi-a propus să adune poveşti motivaţionale scrise de tineri pentru volumul ”Channel Kindness: Stories of Kindness and Community” (Canalul bunătate: Poveşti cu bunătate şi comunitate).

Potrivit prezentării oficiale, ”poveştile din «Canalul bunătate» privesc un tânăr scriitor care descoperă puterea iubirii de sine după ce e hărţuit la şcoală, o persoană care declanşează o mişcare pentru anularea reflexului de stigmatizare asociat afecţiunilor mentale şi încă un om care a creat spaţii sigure pentru tinerii din comunitatea LGBTQ”.

Volumul va fi publicat prin fundaţia artistei, Born This Way, şi va fi lansată pe 22 septembrie.

Gaga a şi-a prezentat proiectul pentru lunarul ”O, The Oprah Magazine” vorbind despre: “expresia actelor de bunătate cotidiene care motivează comunităţi şi ne dau sentimentul de speranţă fiecăruia dintre noi”.

“Dacă poveştile acestea dau naştere unui singur alt act de bunătate, atunci ne-am făcut treaba. Nu putem să ne descurcăm singuri, aşa că uite o carte care arată că nu suntem de capul nostru”.

Artista şi-a anunţat şi un nou album, ”Chromatica”, pentru data de 10 aprilie. Noul material discografic a fost prefaţat în prima săptămână din martie cu înregistrarea single ”Stupid Love”.

Piesele interpretate de Lady Gaga se aud la Smart On Trend. Playlistul este accesibil aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/lady-gaga-afp.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/lady-gaga-afp-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”, arată Smart On Trend, păstrând un loc special în playlist pentru muzica artistei. Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de...