Crucea Roşie Română va achiziţiona şi distribui un milion de măşti medicale pentru protecţia împotriva Covid-19 prin intermediul unui ajutor financiar din partea Romgaz de 1,25 milioane lei, potrivit unui comunicat.

Crucea Roşie anunţă că va amplifica, în perioada următoare, campania de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la metodele de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Cu sprijinul Romgaz, care a acordat un ajutor financiar de 1,25 de milioane de lei, Crucea Roşie va distribui un milion de măşti de protecţie.

„Datorită ajutorului Romgaz, Crucea Roşie Română achiziţionează şi distribuie 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva Covid-19 şi intensifică efortul de combatere a răspândirii noului Coronavirus pe teritoriul României, prin amplificarea campaniei naţionale de informare şi conştientizare a populaţiei privind metodele de prevenire a infectării cu noul Covid-19„ se arată în comunicat.

Voluntarii Crucii Roşii Române din cele 47 de filiale din ţară ale organizaţiei vor distribui în această perioadă măşti medicale, săpun lichid şi solid, produse de igienizare a suprafeţelor şi dezinfectant de mâini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/coronavirus.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/coronavirus.jpgrootstireaUncategorised
Crucea Roşie Română va achiziţiona şi distribui un milion de măşti medicale pentru protecţia împotriva Covid-19 prin intermediul unui ajutor financiar din partea Romgaz de 1,25 milioane lei, potrivit unui comunicat. ...