Premierul interimar Ludovic Orban i-a atras atenţia, marţi, premierului desemnat, care e şi ministru de Finanţe, Florin Cîţu, asupra activităţii Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), subliniind că achiziţiile de echipamente trebuie continuate.

Imaginea articolului Cîţu, certat de Orban pe tema achiziţiilor de echipamente pentru coronavirus: Aştept un comportament mai participativ

Cîţu, certat de Orban, din cauza ONAC: Aştept un comportament mai participativ

Premierul interimar, Ludovic Orban, i-a atras atenţia lui Florin Cîţu asupra activităţii ONAC, spunând că nu cooperează îndeajuns în ceea ce priveşte achiziţiile de echipamente pentru coronavirus.

El spune că alte ministere s-au ocupat de sarcinile instituţiei subordonate ministerului pe care premierul desemnat o conduce.

„Domnul ministru Cîţu, aveţi ONAC în subordine. Aştept de la ONAC un comportament mult mai participativ şi mai cooperant şi să le transmiteţi că procedurile nu încetează când am reuşit să achiziţionăm nişte stocuri, stocurile pe care sunt gândită şi pe care sunt demarate procedurile de achiziţie trebuie completate, trebuie continuată căutarea transmiterii cererii de oferte, nu se poate Ministerul Economiei, prin ataşaţii comerciali, Ministerul Apărării, prin diferitele reţele, iar ONAC-ul să refuze să trimită cereri de ofertă către posibilii ofertanţi”, a spus Orban.

Premierul desemnat Florin Cîţu a spus că instituţia se pune pe picioare.

„Cum a fost conceput ONAC de fosta guvernare, a fost conceput greşit, nu a fost conceput pentru situaţii de urgenţă”, a spus Cîţu.

Premierul interimar nu a evitat să dea vina pe guvernarea PSD şi spune că achiziţiile trebuie să continue.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7555006-mediafax-foto-andreea-alexandru-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7555006-mediafax-foto-andreea-alexandru-8-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Premierul interimar Ludovic Orban i-a atras atenţia, marţi, premierului desemnat, care e şi ministru de Finanţe, Florin Cîţu, asupra activităţii Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), subliniind că achiziţiile de echipamente trebuie continuate. Cîţu,...