Imaginea articolului Victor Costache anunţă că persoanele aflate în izolare vor fi monitorizate

Victor Costache anunţă că persoanele aflate în izolare vor fi monitorizate

Victor Costache a anunţat implementarea unui sistem pentru monitorizarea medicală a persoanelor suspectate de a fi contractat COVID-19.

„Scopul nostru este de a monitoriza rapid toţi pacienţii din Bucureşti care sunt în izolare la domiciliu pentru a preîntâmpina orice posibilă apariţie a infecţiei cu coronavirus. Acest sistem are doi elecrozi care se monteaza, monitorizează în timp real temperatura, monitorizează frecvenţa cardiacă, frecvenţa respiratorie, electrocardiograma şi de asemenea locaţia pacientului. Se face un acord scris nimeni nu este monitorizat cu forţa dar este pentru binele fiecăruia CUT este o monitorizare continuă, de cel mai înalt nivel este acordată gratuit”, a spus ministrul Sănătăţii.

Toate informaţiile sunt centralizate într-o cameră de comandă amenajată la nivelul Ministerului Sănătăţii.

Potrivit bilanţului Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României, sunt în carantină instituţionalizată 107 persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, 25 de persoane sunt infectate cu coronavirus în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7551816-mediafax-foto-andreea-alexandru-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/7551816-mediafax-foto-andreea-alexandru-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Victor Costache anunţă că persoanele aflate în izolare vor fi monitorizate ...