Pentru ce suma te-ai lăsa infectat cu coronavirus pentru a testa un vaccin? O companie din Marea Britanie crede că a găsit răspunsul: aproximativ 4.500 de dolari.

O companie din Marea Britanie oferă aproximativ 4.500 de dolari celor care sunt dispuşi să se lase infectaţi cu coronavirus pentru ca apoi să fie subiecţi în procesul de testare al unui vaccin împotriva bolii.

Compania britanică Hvivo, care se descrie ca fiind ”liderul pieţii în materie de afecţiuni virale şi studii de laborator pentru descoperirea de vaccinuri”, este dispusă să plătească 3.500 de lire sterline, aproximativ 4.500 de dolari, celor dispuşi să ia parte la experimentul lor, informează brobible.com.

Celor care vor accepta oferta li se va asigura carantina de 14 zile într-o locaţie din Londra. Asta înseamnă că nu vor avea voie să ia legătura cu nimeni din exterior, iar dieta le va fi stabilită de medicii companiei britanice. Locurile sunt însă limitate: doar 24 de oameni vor fi aleşi dintre cei care se vor înscrie în programul de voluntariat.

Până în prezent sunt 273 de cazuri de coronavirus confirmate în Anglia. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii sunt peste 20 de vaccinuri împotriva coronavirusului, în lucru, în lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0497396154-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0497396154-3.jpgrootstireaUncategorised
Pentru ce suma te-ai lăsa infectat cu coronavirus pentru a testa un vaccin? O companie din Marea Britanie crede că a găsit răspunsul: aproximativ 4.500 de dolari. O companie din Marea Britanie oferă aproximativ 4.500 de dolari celor care sunt dispuşi...