Un studiu global realizat de furnizorul independent de sondaje Povaddo pentru Philip Morris International („PMI”) în 2019 indică faptul că partenerii de viaţă ai fumătorilor, în special femeile, sunt cei mai favorabili schimbărilor şi inovaţiilor în viaţa de toate zilele. Astfel, 63% dintre cei chestionaţi au o părere foarte bună despre persoanele care vor să încerce produse noi şi sunt deschişi inovaţiilor din viaţa de zi cu zi, 32% au fost neutri şi doar 5% şi-au exprimat dezacordul.

Persoanele care sunt cele mai deschise schimbărilor sunt partenerii de viaţă ai fumătorilor (70%), femeile, într-un procent mai mare decât bărbaţii (66%-61%), în timp ce tinerii (persoanele cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani), cum era de aşteptat, au o rată ridicată de apreciere a schimbărilor şi a inovaţiilor, respectiv, 70%. La nivel global, cele mai ridicate procente de persoane favorabile schimbării s-au înregistrat în Brazilia (79%), Mexic (76%) şi Argentina (75%), în timp ce ţări europene precum Danemarca şi Germania sunt sensibil sub media mondială.


Sondajul a fost realizat în perioda aprilie-mai 2019 şi au răspuns 16.099 de persoane, bărbaţi şi femei, cu vârste între 21 şi 74 de ani, din 13 ţări de pe întreg globul. Cercetarea a fost efectuată în limba nativă a participanţilor, iar marja de eroare a fost +/- 1.

Concluziile studiului au fost folosite de PMI în campania mondială Unsmoke Your World, care a fost lansată şi în România, informaţiile fiind disponibile pe platforma unsmoke.ro. Reprezentanţii companiei susţin că, potrivit estimărilor, „majoritatea adulţilor care fumează în prezent vor continua să o facă şi în viitor. Dar acum, datorită progreselor ştiinţifice şi tehnologice, fumătorii au la dispoziţie produse precum ţigările electronice şi produsele care încălzesc tutunul, care deşi nu sunt lipsite de riscuri, reprezintă alegeri mai bune decât continuarea fumatului”.

Pe aceeaşi temă, citeşte şi articolele:

Studiu: ţările în care oamenii se despart din cauza fumatului

Unsmoke, prima campanie anti-fumat demarată în România de o companie din industria tutunului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
Un studiu global realizat de furnizorul independent de sondaje Povaddo pentru Philip Morris International („PMI”) în 2019 indică faptul că partenerii de viaţă ai fumătorilor, în special femeile, sunt cei mai favorabili schimbărilor şi inovaţiilor în viaţa de toate zilele. Astfel, 63% dintre cei chestionaţi au o părere foarte...