Misiunea, cunoscută sub numele de Operaţiunea Rock Wallaby, are ca scop asigurarea hranei pentru animalele afectate de incendiile din Australia. Oficialii au distribuit, cu ajutorul elicopterelor, peste 1.000 de kilograme de cartofi dulci şi morcovi în ultima săptămână, a relatat CNN.

„Furnizarea hranei suplimentare este una dintre strategiile-cheie desfăşurate pentru salvarea speciilor pe cale de dispariţie”, a declarat Matt Kean, ministrul Mediului. „Evaluările iniţiale ale pagubelor produse de incendii indică faptul că habitatul mai multor populaţii importante de animale a fost ars.”

Kean s-a referit în mod special la 15 specii de marsupiale, care sunt considerate acum pe cale de dispariţie în New South Wales, potrivit CNN.

Aproape jumătate de miliard de animale au fost afectate doar de incendiile din New South Wales, cifră care include păsări, reptile şi mamifere. Numărul real este, cel mai probabil, mult mai mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/befunky-collage-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/befunky-collage-4.jpgrootstireaUncategorised
Misiunea, cunoscută sub numele de Operaţiunea Rock Wallaby, are ca scop asigurarea hranei pentru animalele afectate de incendiile din Australia. Oficialii au distribuit, cu ajutorul elicopterelor, peste 1.000 de kilograme de cartofi dulci şi morcovi în ultima săptămână, a relatat CNN. ...