Trei cutremure cu magnitudinea de 2,4, 3 şi 2,8 grade pe scara Richter s-au produs în noaptea de joi spre vineri, în Braşov şi Vrancea.

Imaginea articolului Val de cutremure în România. Ce magnitudini au înregistrat seismele produse în Braşov şi Vrancea

Val de cutremure în România.
Trei cutremure de 2,4, 3 şi 2,8 grade în Braşov şi Vrancea

Primul seismul s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la ora 00:01:37 (ora locală a României) în Braşov. Cutremurul a avut magnitudinea de 2.4 şi a avut loc lângă Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bucureşti şi Bacău.

Cel de-al doilea seism a fost la ora 00:04:56 (ora locală a României) în Vrancea, la adâncimea de 141 km şi a avut magnitudinea de 3 grade. Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Braşov, Ploieşti, Bacău, Galaţi şi Brăila.

Ultimul cutremur s-a înregistrat la ora 05:13:34 (ora locală a României) şi s-a produs tot în Vrancea, la adâncimea de 100 km, cu magnitudinea de 2.8. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Braşov, Bacău, Ploieşti, Galaţi şi Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

rootstireaUncategorised
Trei cutremure cu magnitudinea de 2,4, 3 şi 2,8 grade pe scara Richter s-au produs în noaptea de joi spre vineri, în Braşov şi Vrancea. Val de cutremure în România. Trei cutremure de 2,4,...