Reprezentantul special pentru problemele de justiţie din România şi Bulgaria, Jessica Kim, numită de Departamentul de Justiţie al SUA, va efectua prima ei vizită la Bucureşti spre sfârşitul acestei luni, anunţă Biroul de presă al Ambasadei SUA, la solicitarea MEDIAFAX.

Imaginea articolului Reprezentantul special pe problemele de justiţie din România va face o vizită în Bucureşti

Reprezentantul special pe problemele de justiţie din România va face o vizită în Bucureşti

“Consilierul Juridic Rezident pentru România şi Bulgaria lucrează în domeniul cooperării tehnice şi de consolidare a capacităţilor de aplicare a legii. Acest post nu este unul nou. Începând cu anul 2016, mai mulţi consilieri juridici din cadrul Departamentului Justiţiei al SUA au colaborat cu Guvernul României pentru a oferi asistenţă în domeniul justiţiei în vederea consolidării capacităţii de combatere a corupţiei. Jessica Kim va avea biroul la Sofia, în Bulgaria, dar va vizita România în mod regulat. Prima ei vizită la Bucureşti este programată spre sfârşitul acestei luni”, anunţă Biroul de Presa al Ambasadei SUA, la solicitarea MEDIAFAX.

Departamentul de Justiţie al SUA a numit un reprezentant special pentru a ajuta la combaterea problemelor privind corupţia, spălarea banilor şi crima organizată din România şi Bulgaria, a informat ambasada americană la Sofia. Cele două părţi au fost de acord să dezvolte un dialog pentru responsabilitatea procurorilor şi independenţa sistemului judiciar.

Jessica Kim a deţinut anterior funcţia de procuror adjunct în Columbus, Ohio, iar în 2018 a fost premiat de către procurorul general american Jeff Sessions pentru “contribuţii remarcabile ale unui nou angajat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/amb-met-post-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/amb-met-post-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Reprezentantul special pentru problemele de justiţie din România şi Bulgaria, Jessica Kim, numită de Departamentul de Justiţie al SUA, va efectua prima ei vizită la Bucureşti spre sfârşitul acestei luni, anunţă Biroul de presă al Ambasadei SUA, la solicitarea MEDIAFAX. ...