Primarul Gabriela Firea a precizat că, după ce protestatarul Cristian Dide a organizat pe Facebook un miting la domiciliul său, a trimis o adresă către ministrul de Interne Marcel Vela pentru a lua măsuri în acest sens, însă nu a primit încă răspuns.

Imaginea articolului Firea, după plângerea pe numele lui Dide: Am făcut instantaneu adresă către ministrul de Interne

Firea, după plângerea pe numele lui Dide: Am făcut instantaneu adresă către ministrul de Interne

„Deocamndată nu s-a întâmplat (nu a venit nimeni să protesteze, n.r.), dar eu consider că este o ameninţare la adresa mea, a familiei mele, a copiilor mei care sunt foarte mici. (…) Nu mi se pare normal ca bătălia politică să meargă într-acolo încât anumiţi protestatari care au anumite inerese financiare într-o zonă politică să-i ameninţe pe demnitari că vin în faţa casei lor”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Primarul Capitalei a mai precizat că a trimis, în acest sens, o solicitare către ministrul de Interne Marcel Vela.

„Am făcut instantaneu o adresă, o solicitare către ministrul de Interne pe care am şi transmis-o în care l-am informat că are atribuţii prin lege şi trebuie să ia măsurile care se impun prin instituţii subordonate, fireşte. Nu mă las intimidată”, mai explică edilul.

Până la această oră nu a primit răspuns din partea ministrului.

Gabriela Fireaa depus plângere pe numele protestatarului Cristian Dide deoarece anunţa că organiza pe Facebook, joi, un miting la domiciliul primarului Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

rootstireaUncategorised
Primarul Gabriela Firea a precizat că, după ce protestatarul Cristian Dide a organizat pe Facebook un miting la domiciliul său, a trimis o adresă către ministrul de Interne Marcel Vela pentru a lua măsuri în acest sens, însă nu a primit încă răspuns. ...