Alianţa Nord-Atlantică acceptă solicitarea preşedintelui SUA, Donald Trump, de a contribui mai mult la stabilizarea Orientului Mijlociu, anunţă NATO, într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Imaginea articolului NATO acceptă solicitarea SUA de a contribui mai mult la stabilizarea Orientului Mijlociu

NATO acceptă solicitarea SUA de a contribui mai mult la stabilizarea Orientului Mijlociu

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a discutat telefonic, miercuri, cu preşedintele SUA, Donald Trump, pe tema evoluţiilor din Orientul Mijlociu. „Au discutat despre situaţia din regiune şi despre rolul NATO”, anunţă Alianţa Nord-Atlantică.

“Preşedintele SUA i-a cerut secretarului general ca NATO să se implice mai mult în Orientul Mijlociu. Au convenit că NATO ar putea contribui mai mult la stabilitatea regională şi la combaterea terorismului. De asemenea, au stabilit să menţină contactele strânse pe această temă”, precizează Alianţa Nord-Atlantică.

În contextul tensiunilor dintre Statele Unite şi Iran, Donald Trump a anunţat miercuri că va cere Alianţei Nord-Atlantice să se implice mai mult în procesul de pace din Orientul Mijlociu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/nato-prf.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/nato-prf-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Alianţa Nord-Atlantică acceptă solicitarea preşedintelui SUA, Donald Trump, de a contribui mai mult la stabilizarea Orientului Mijlociu, anunţă NATO, într-un comunicat postat pe site-ul propriu. NATO acceptă solicitarea SUA de a contribui mai mult...